info@artaapplyabroad.com

PHONE

02128421819

09910026784

artaapply

artaapplyabroad

پیگیری پرونده

شرایط راه‌اندازی کسب و کار شخصی در آلمان چیست؟

عنوان را به انگلیسی وارد کنید
0 دیدگاه
موضوع این نوشته را وارد کنید

آلمان یکی از کشورهایی است که افرادی زیادی به دنبال یک شغل در آن هستند. کسب و کارها در آلمان می‌تواند شخصی بوده و یا اینکه شما برای فردی کار کنید. برای داشتن یک کار مناسب در این کشور شما باید با شرایط و قوانین آن آشنا باشید.‌ در این مقاله می‌خواهیم به بررسی شرایط راه‌اندازی کسب و کار شخصی در آلمان بپردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه پیشنهاد می‌شود خواندن این مطلب را از دست ندهید.

جاب آفر

قدم به قدم از مشاوره تا اقامت همراهتان هستیم 

شرایط کسب و کار شخصی در آلمان

برای راه‌اندازی کسب و کار در آلمان شما باید بزرگسال بوده و بالای ۱۸ سال باشید. نباید هیچ منعی در حرفه مورد نظر داشته باشید. طرح فعالیت خود را قبل شروع کسب و کار شخصی باید ثبت کنید که بسته به کار باید از طریق دفتر مالیات یا دفتر تجارت انجام شود. ‌بایستی گواهی حسن رفتار را از دفتر ثبت محلی و یا یک مرجع معادل آن دریافت نمایید.‌ همچنین شما باید مهارت حرفه‌ای برای اجرای کار خود داشته باشید که در برخی مواقع باید مدرک تحصیلی خود را ارائه دهید. برای حرفه‌های صنایع دستی باید گواهی استاد صنعت گر داشته باشید تا با آن بتوانید در دوره‌های آموزشی پیشرفته شرکت کنید. در صورت گرفتن مدارک در خارج از آلمان این مدارک معادل سازی خواهد شد. یاد داشتن زبان آلمانی از دیگر شرایط کسب و کار شخصی در آلمان است. با یاد داشتن زبان این کشور راحت‌تر می‌توانید مشکلات را حل کرد. توجه کنید که بیشتر مدارکی که برای کسب و کار برای ارائه دهید، به زبان آلمانی است. بنابراین یاد داشتن خوب این زبان اهمیت زیادی دارد.‌

راه‌اندازی کسب و کار در آلمان

راه‌اندازی کسب و کار در آلمان به دو صورت خود اشتغالی و آزاد انجام می‌شود که هر کدام را جداگانه توضیح می‌دهیم:

خود اشتغالی: برای راه اندازی کسب و کار خود باید از طریق شهرداری و یا نهاد مربوطه آن را ثبت کنید. می‌توانید این کار را در اتاق بازرگانی آلمان نیر انجام دهید. در این صورت بهتر است فرد دارای اقامت باشد، در غیر این صورت سختی هایی را متحمل خواهید شد. اگر منطقه ای برای کسب و کار شما اعلام تمایل کند و یا پیش بینی شود که کار شما برای اقتصاد آن موثر است، می‌توانید برای خود اشتغالی اقدام‌ نمایید. همچمین اگر سن شما زیر ۴۵ سال بوده و با سرمایه شخصی کار خود را راه‌اندازی کنید، نیز زودتر به نتیجه خواهید رسید. در صورتی سن بالاتر از ۴۵ سال باشد، باید مدارک کافی برای بازنشستگی خود را ارائه دهید.

راه اندازی کسب و کار آزاد: در این کشور مشاغل زیادی در دسته شغل‌های آزاد قرار دارند که می‌توانید در یکی از آن‌ها مشغول به کار شوید. از جمله این مشاغل می‌توان به پزشکی، مشاوره‌ای در اقتصاد و حقوق، فنی یا علمی مثل مهندس،‌ پرستار کودک و مشاغل مرتبط با فناوری اطلاعات اشاره کرد. پس از آنکه فعالیت خود را ثبت کردید، حدود چهار هفته زمان نیاز است تا اداره مالیات محلی شما آزاد یا تجاری بودن کار شما را تعیین کند.

قوانین شروع کسب و کار در آلمان

در ابتدا باید با اداره مالیات مراجعه کرده و مالیاتی که برای کسب و کار شما درنظر گرفته شده است را پرداخت کنید.‌ شما به عنوان یک کارفرما باید بیمه مراقبت‌های بهداشتی و پرستاری داشته باشید.‌ بیمه‌ها در دو نوع قانونی و خصوصی وجود دارند که بهتر است درباره آن‌ها اطلاعات کافی را داشته باشید. داشتن بیمه حوادث نیز الزامی بوده و هزینه‌های درمان به دلیل حوادثی چون بیماری و رفت و آمد به محل کار را شامل می‌شود.‌ در شروع کسب و کار خود بایستی قراردادهایی را مبنی بر اجاره محل کار، قوانین و مسئولیت‌های خود داشته باشید. این کار سبب بالا بردن ایمنی شغل خواهد شد و به گونه‌ای آن را تضمین می‌کند. داشتن کد شرکت برای استخدام کارمند ضروری است و در این راستا باید هزینه مالیان و بیمه پرداخت شود.

شرایط مهاجرت به آلمان از طریق راه اندازی کسب و کار چیست؟

در آلمان همانند بیشتر کشورها برای ویزای کاری حداقل و حداکثر سن مشخص نشده است یعنی شرایط سنی ندارد. فقط متقاضی برای گرفتن ویزای AU PAIR باید زیر ۲۷ سال و برای دریافت ویزای آوسبیلدونگ باید بالای ۱۸ سال باشد.‌ اما در حالت کلی رنج سنی ۱۸ الی ۴۵ سال شانس شما برای دریافت این ویزا را بالا می‌برد. شرط بعدی یاد داشتن زبان آلمانی است که سطح آن را کارفرما تعیین می‌کند. معمولا برای کار در این کشور سطح     B1 و B2 مناسب است. همچنین باید یک جاب آفر معتبر داشته باشید که این جای آفرها اکثرا به شغل‌هایی که کمبود نیرو داشته و پر تقاضا هستند، داده می‌شود. تمکن مالی نیز مهم است که بسته به نوع ویزا متفاوت است.

هزینه‌های راه‌اندازی کسب و کار در آلمان

یکی از دغدغه‌هایی که افراد  متقاضی ثبت شرکت دارند، هزینه‌های راه اندازی کسب و کار در آلمان است. هزینه‌های شرکت‌ها برای راه‌اندازی مختلف بوده و به نوع شرکت بستگی دارد.‌ بعضی از شرکت‌ها نیاز به سرمایه اولیه دارند و برخی دیگر به سرمایه‌ای نیاز ندارند. معروف‌ترین این شرکت‌ها به سرمایه‌ای حدود ۲۵۰۰۰ یورو نیاز دارند‌. اما این هزینه‌ها تنها موردی نیست که باید به آن توجه کرد، بلکه مالیاتی که به شرکت تعلق می‌گیرد، نیز مهم است. متوسط بار مالیاتی این کشور کمتر از ۳۰ درصد بوده که در برخی مناطق آن مالیات به دلیل نرخ متغیر محلی زیر ۲۳ درصد است.‌

شرایط دریافت ویزا از طریق راه‌اندازی کسب و کار در آلمان

گرفتن ویزای کاری کمی با ویزای شینگتن متفاوت است و بهتر است قبل از سفر با شرایط آن آشنا باشید. شرایط دریافت ویزای کاری با توجه به قوانین هر کشوری متفاوت است که در زیر به این شرایط در آلمان می‌پردازیم:

دعوتنامه و پیشنهاد کار از یک شرکت معتبر

اولین شرط برای مهاجرت و گرفتن ویزای کاری که شاید سخت باشد، داشتن پیشنهاد کاری از یک شرکت معتبر است. این دعوتنامه شرایطی مبنی بر آن دارد که شرکت موردنظر آگهی را در کشور درخواست می‌دهد که نشان از نیاز آن به نیروی متخصص دارد. این آگهی به مدت ۳ ماه معتبر بوده و در این مدت زمان در صورت پیدا نکردن نیروی متخصص درخواست پذیرش نیروهای خارج از کشور را بررسی می‌کنند تا شخص مناسب برای کار خود را پیدا کنند. این دعوتنامه بایستی به صورت خصوصی برای شما ارسال شده و مشخصات شرکت، مشخصات دقیق شما، میزان حقوق، سمتی که قرار است در آن مشغول شده و مدت زمان اشتغال شما در آن شرکت باید همگی در آن ذکر شود. بعضی از کشورها سایت‌هایی راه‌اندازی کرده‌اند که موقعیت و شرایط استخدام نیروهای خارجی در آن ثبت شده است.

مدت زمان شش ماهه

شرط دوم دریافت ویزا از طریق راه‌اندازی کسب و کار در آلمان این است که یک ویزای کاری ۶ ماهه به فرد می‌دهند. در این مدت فرد باید به دنبال کار مناسب خود بوده و شغل مناسبی برای خود پیدا کند تا به او داده شود.

دریافت تاییدیه عدم سوء پیشینه

فرد باید از تمام کشورهایی که حداقل یک سال در آنجا زندگی کرده است، گواهی تاییدیه عدم سوء پیشینه دریافت کند. این شرط برای افراد بالای ۱۶سال و مربوط به ۱۰ سال گذشته زندگی او است.

داشتن سلامن روحی و جسمی

داشتن سلامت جسمی و روحی ضروری است و پس از معاینات پزشکی گواهی نامه تایید آن صادر می‌شود.

تایید شهرداری محل سکونت

این ویزا مبنی بر اجازه سکونت موقت در این کشور است. بعد از دریافت ویزای کاری ارگان معتبری چون شهرداری محل سکونتتان باید دعوتنامه شغلی شما را تایید کند.

تسلط به زبان کشور آلمان

باید به زبان این کشور تسلط داشته باشید که تایید آن از طریق ارائه‌ی مدرک زبان است. هیچ آزمونی در این راستا از شما گرفته نمی‌شود.

داشتن سابقه کاری و تحصیلی مرتبط

از دیگر شرایط دریافت ویزا از طریق راه‌اندازی کسب و کار در آلمان داشتن سابقه کاری و تحصیلی مرتبط با شغل مورد نظر است. این مورد یکی از شروط اصلی بوده و در روند کار بسیار تاثیر گذار است.

ترک کشور بعد از پایان اعتبار روادید: بعد از پایان اعتبار ویزای کاری شما اجازه اقامت را نداشته و باید کشور را ترک کنید.

سخن پایانی

در این مطلب شرایط راه‌اندازی کسب و کار شخصی در آلمان را مورد بررسی قرار دادیم. برای شروع کسب و کار در آلمان شما ملزم به رعایت یکسری قوانین و داشتن شراطی هستید که بایستی آن‌ها را رعایت نمایید. برای راحتی کار باید اطلاعات تمامی مراحل را از مراجع معتبر کسب کنید. آلمان از نظر اقتصادی یک کشور قوی است، به همین دلیل افراد زیادی به دنبال ویزای کاری و شروع یک کسب و کار در آن هستند. شما می توانید به روش‌های مختلف برای شروع کار در این کشور اقدام‌ کنید.

ثبت دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میلاد یوسفی
03 نوامبر 2023

ساعات فعالیت دانش آرتا

یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 10 صبح الی 6 بعد از ظهر آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشد.
توجه داشته باشید موسسه در روزهای شنبه تعطیل می باشد.

×

 

به دانش آرتا خوش آمدید

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× WhatsApp