info@artaapplyabroad.com

PHONE

02128421819

09910026784

artaapply

artaapplyabroad

پیگیری پرونده

راهنمای کامل گرفتن ویزای خانوادگی آمریکا

عنوان را به انگلیسی وارد کنید
0 دیدگاه
موضوع این نوشته را وارد کنید
Family visa

ویزای خانوادگی آمریکا به آن دسته از افرادی تعلق می‌گیرد که در کشور آمریکا اقوام نزدیکی مانند خواهر، برادر، همسر یا فرزندی داشته باشند که دارای شهروندی این کشور یا گرین کارت باشند. دو نوع ویزا محدود و نامحدود وجود دارد که بیشتر در مورد آن با شما صحبت خواهیم کرد. معمولاً اقوام شما اگر درجه ۲ و درجه ۳ هستند، نباید چندان روی ویزای خانوادگی حساب کنید؛ چرا که شرایط لازم مجوز ورود به اقامت شما وجود نخواهد داشت. به خاطر داشته باشید که اعتبار ویزای خانوادگی آمریکا شش ماه می باشد.

جاب آفر

قدم به قدم از مشاوره تا اقامت همراهتان هستیم 

انواع ویزای خانوادگی آمریکا

ویزای الحاق به خانواده آمریکا شامل 2 نوع است. این دو نوع ویزا هرکدام شرایط خاص خود را مطرح می‌کند. اگر بخواهیم به بررسی این دو بپردازیم، به این شکل است.

·       ویزا بر اساس رابطه خانوادگی نزدیک

ویزای فوری بستگان درجه یک و نامحدود (IR) شناخته می‌شود که IR-1 به همسر یک شهروند آمریکایی تعلق می‌گیرد. IR-2 یک نوع ویزایی است که فرزند مجرد زیر 21 سال شهروند آمریکایی می‌تواند دریافت کند. IR-3 هم ویزایی است که به فرزند خواندگی خارج از ایالت آمریکا مربوط است. ویزای IR-4 هم به فرزند خواندگی داخل ایالت متحده آمریکا تعلق می‌گیرد. IR-5 هم از جمله ویزاهایی است که والدین شهروندی آمریکایی با حداقل 21 سال می‌توانند دریافت کنند. این نوع ویزا به همسر، والدین و فرزند تعلق دارند و به صورت نامحدود هم صادر می‌شوند.

·       ویزا براساس روابط خانوادگی خاص

برای دریافت این ویزا اولویت بندی‌هایی وجود دارد. یک شهروند آمریکایی که فرزند مجرد بالای 21 سال داشته باشد، می‌تواند ویزای خانوادگی اولویت اول (F1) را دریافت کند. فردی که دارنده گرین کارت است، همسر و فرزند مجرد زیر 21 سال وی، می‌توانند از ویزای خانوادگی اولویت دوم (F2A) استفاده کنند.

فردی که دارنده گرین کارت است، فرزند بالای 21 سال وی که مجرد است از ویزای خانوادگی اولویت دوم (F2B) می‌تواند استفاده کنند. فرزند متأهل یک شهروند آمریکایی هم می‌تواند از ویزای خانوادگی اولویت سوم (F3) استفاده کند. برادران و خواهران شهروند آمریکا هم چنانچه بالای 21 سال سن داشته باشند، می‌توانند از ویزای خانوادگی اولویت چهارم (F4) استفاده کنند.

مراحل گرفتن ویزای خانوادگی در آمریکا

مراحل گرفتن ویزای خانوادگی آمریکا به 8 مرحله تقسیم‌بندی می‌شود که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

1.     ارسال فرم I-130

ارسال فرم I-130 اولین مرحله برای گفتن ویزای خانوادگی در آمریکا است. معمولاً این فرم را به صورت الکترونیکی می‌توان ارسال کرد. USCIS باید درخواست شما را ارزیابی و تأیید کند تا پرونده شما به مرکز ملی ویزا راه پیدا کند.

2.     ایجاد پرونده در سیستم

این مرحله بعد از تأیید درخواست توسط USCIS انجام می‌شود و زمانی که پرونده شما ایجاد شود، نامه خوش آمدگویی را از طریق ایمیل خود دریافت می‌کنید. باید کلیه فرم‌ها و اسناد را به NVC ارسال کنید تا پرونده شما را مورد بررسی قرار دهند.

3.     پرداخت هزینه های پردازش

بعد از دریافت نامه خوش آمدگویی، باید به پرداخت هزینه‌های پردازش اقدام کنید. برای دسترسی به فرم DS-260 قطعاً نیاز دارید که NVC هزینه‌های شما را پردازش کند.

4.     تکمیل سوگند نامه پشتیبانی

سوگند نامه پشتیبانی به فرم I-864 شناخته می‌شود که این فرم را متقاضی باید برای اینکه مسئولیت‌های مالی زندگی در آمریکا را قبول کند، امضا می‌کند. توجه داشته باشید فردی که به امضای سوگندنامه حمایت می‌پردازد هم به عنوان اسپانسر شناخته می‌شود.

5.     بررسی و گردآوری شواهد مالی

بعد از امضای فرم تعهدنامه پشتیبانی، نوبت به گردآوری شواهدی مبنی بر امور مالی و اسناد پشتیبانی دیگر است. حامی مالی موظف است تا کلیه شواهد مالی را ارائه دهد. در غیر این صورت، روند پرونده با مشکل روبرو خواهد شد.

6.     درخواست ویزای مهاجرت و فرم DS-260

زمانی که وضعیت CEAC به وضعیت PAID تغییر حالت داد، هر کدام از اعضاء خانواده می‌توانند به درخواست ویزای مهاجرت و فرم DS-260 بپردازند. بعد از اینکه فرم DS-260 را به صورت آنلاین ارسال می‌کنید، از صفحه تأییدیه پرینت گرفته تا در روز مصاحبه همراه خود داشته باشید.

7.     جمع آوری اسناد و مدارک

هرکدام از اعضای خانواده که قصد مهاجرت دارند، باید به جمع آوری مدارک و اسناد بپردازند. کلیه اسناد باید توسط یک مرجع رسمی صادر شده باشد. بعد از ورود به CEAC و آپلود مدارک، نوبت به بررسی مدارک در NVC خواهد رسید. از جمله مدارک لازم برای ویزای خانوادگی آمریکا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد که شامل:

  • پاسپورت
  • عکس
  • شناسنامه
  • فرم DS-260 و تاییدیه آن
  • اسناد فرزند خواندگی (در صورت وجود)
  • گواهی ازدواج (درصورت وجود)
  • سوپیشینه
  • سوابق خدمت (برای آقایان)
  • اسناد و مدارک درخواست کننده (شهروند یا دارنده گرین کارت آمریکا)
  • مدارک مدیکال (معاینات پزشکی)

8.     مصاحبه

آماده شدن برای مصاحبه هم آخرین مرحله برای گرفتن ویزای خانوادگی آمریکا است. بعد از تعیین روز مصاحبه توسط NVC، باید در ابتدا به انجام مدیکال یا همان معاینه پزشکی بپردازید. سپس دستورالعمل‌های قبل از مصاحبه را بررسی می‌کنید و مدارک لازم را هم باید روز مصاحبه همراه خود داشته باشید. توجه داشته باشید که برای برآورد مدت زمان صدور ویزای خانوادگی آمریکا نمی‌توان زمان خاصی را مشخص کرد. اینکه ویزا محدود یا نامحدود باشد روی مدت زمان صدور ویزا قطعاً تأثیر به سزایی دارد.

هزینه های ویزای خانوادگی امریکا

در مورد برآورد هزینه های گرفتن ویزای خانوادگی آمریکا باید گفت که فرم I-130 و فرم DS-260 هرکدام هزینه‌های مجزایی دارند. در این بین، معاینه‌های پزشکی، پردازش فرم اسپانسری و هزینه‌های جانبی مانند هزینه فتوکپی، هزینه های سفر به سفارت و… را هم نباید نادیده گرفت.

سخن پایانی

همان‌طور که گفته شد برای دریافت ویزای خانوادگی آمریکا شما باید یک سری اصول و قواعد را در نظر بگیرید. اگر به دنبال این هستید که پروسه دریافت ویزا را در کمترین زمان ممکن دنبال کنید، طبیعتاً باید با یک مجموعه معتبر که مشاورین ماهری در اختیار دارد، در ارتباط باشید. در غیر این صورت ممکن است علاوه بر هزینه‌های گزاف با پروسه بسیار طولانی مانند چندین سال روبرو شوید

ثبت دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میلاد یوسفی
11 اکتبر 2023

ساعات فعالیت دانش آرتا

یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 10 صبح الی 6 بعد از ظهر آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشد.
توجه داشته باشید موسسه در روزهای شنبه تعطیل می باشد.

×

 

به دانش آرتا خوش آمدید

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× WhatsApp