info@artaapplyabroad.com

PHONE

02128421819

09910026784

artaapply

artaapplyabroad

پیگیری پرونده

روش‌های مهاجرت به ترکیه

عنوان را به انگلیسی وارد کنید
0 دیدگاه
موضوع این نوشته را وارد کنید
ترکیه

با توجه به سیاست‌های کشور ترکیه در جهت جذب سرمایه گذاران خارجی، متقاضیان می‌توانند از این روش نیز برای مهاجرت به ترکیه اقدام کنند. این افراد با سرمایه‌ گذاری در ترکیه نه تنها امتیاز اقامت در این کشور را به دست می‌آورند، بلکه سود قابل توجهی نیز کسب می‌کنند. برای مهاجرت به ترکیه از روش سرمایه گذاری می‌توان راه‌هایی مانند ثبت شرکت، کار آفرینی، خرید ملک، خرید سهام و اوراق بهادار و… را انجام داد. در ادامه به مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک می‌پردازیم.

جاب آفر

قدم به قدم از مشاوره تا اقامت همراهتان هستیم 

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

در کشور ترکیه دانشگاه‌های معتبر زیادی وجود دارد که هزینه تحصیل در آنها پایین است. این ویژگی‌های تحصیل در ترکیه باعث شده تا مهاجرت متقاضیان به ترکیه از راه تحصیل، از جایگاه ویژه‌ای در میان روش‌های مهاجرت به ترکیه برخوردار شود. متقاضیانی که قصد دارند از راه تحصیل به ترکیه مهاجرت کنند باید در یکی از دانشگاه‌های ترکیه پذیرش شوند و پس از آن به کنسولگری ترکیه در کشور خود رفته و در آنجا نامه پذیرش و فرم درخواست ویزا، ویزای تحصیلی دریافت کنند. در کشور ترکیه می‌توان در تمامی مقاطع به تحصیل پرداخت. در دانشگاه‌های دولتی ترکیه عموما به زبان ترکی تدریس می‌کنند اما در دانشگاه‌های خصوصی زبان تدریس استادان زبان انگلیسی است. متقاضیان برای اینکه بتوانند در این دانشگاه‌ها پذیرش شده و تحصیل کنند باید مدرک زبان را کسب کنند.

مهاجرت به ترکیه از طریق کار

در میان روش‌های مهاجرت به ترکیه، مهاجرت از طریق کار نیز یکی از بهترین روش‌ها برای دریافت اقامت است. برای اینکه بتوان مجوز کار را در ترکیه اخذ کرد لازم است تا پیشنهاد کاری از کارفرمای ترکیه داشته باشید. از مهم‌ترین پیش‌ نیازهایی که برای استخدام شدن توسط کارفرمای ترک به آن نیاز پیدا می‌کنید تسلط به زبان ترکی استانبولی است. دلیل امر این است که کمتر مشاغلی در ترکیه وجود دارند که به زبان انگلیسی باشند و تعداد آنها بسیار محدود است. متقاضیانی که از روش قصد مهاجرت به ترکیه را دارند، می‌توانند برای کاریابی، فرصت‌های شغلی بین المللی در ترکیه را در وب سایت‌ها جستجو کنند.

 اما شهروندان ایرانی به دلیل اینکه می‌توانند بدون ویزا به ترکیه سفر کنند، می‌توانند با مراجعه حضوری در ترکیه تا 90 روز به جستجوی کار پرداخته و پس از آن پیشنهاد شغلی دریافت کنند. در صورت توافق با کارفرما، به فرد ابتدا یه اقامت یک ساله داده می‌شود تا به کار در ترکیه مشغول شود، اگر پس از اتمام یک سال، قرارداد این فرد با کارفرما تمدید شد، مدت اقامت آن نیز تمدید می‌شود. به جز این ویزای کاری، ویزاهای کاری دیگری نیز وجود دارد که برای مهاجرت و کار در ترکیه کاربرد دارد. مانند ویزای کار هنرمندان، ورزشکاران، خبرنگاران، تعمیرکاران فنی و اساتید دانشگاه.

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

با توجه به سیاست‌های کشور ترکیه در جهت جذب سرمایه گذاران خارجی، متقاضیان می‌توانند از این روش نیز برای مهاجرت به ترکیه اقدام کنند. این افراد با سرمایه‌ گذاری در ترکیه نه تنها امتیاز اقامت در این کشور را به دست می‌آورند بلکه سود قابل توجهی نیز کسب می‌کنند. برای مهاجرت به ترکیه از روش سرمایه گذاری می‌توان راه‌هایی مانند ثبت شرکت، کار آفرینی، خرید ملک، خرید سهام و اوراق بهادار و..  را انجام داد. در ادامه به مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک می‌پردازیم.

مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک

از روش‌های مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه‌ گذاری، خرید ملک یکی از بهترین روش‌ها محسوب می‌شود. برای اینکه متقاضی بتواند اقامت و تابعیت کشور ترکیه را کسب کند، باید ملکی را در ترکیه خریداری کند که ارزش آن حداقل معادل 250 هزار دلار آمریکا باشد. ملک خریداری شده می‌تواند مسکونی یا حتی تجاری باشد؛ اما شرطی که در مورد ملک وجود دارد این است که بعد خرید ملک تا مدت 3 سال نباید فروخته شود. در این روش متقاضیان در بازه 3 تا 6 ماه صاحب پاسپورت ترکیه می‌شوند که آنها را از تمامی حقوق شهروندی ترکیه بهره مند می‌سازد.

مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت

روش دیگری که می‌توان با سرمایه گذاری به ترکیه مهاجرت کرد، ثبت شرکت است که متقاضیان باید شرایط مورد نظر کشور ترکیه را داشته باشند تا بتوانند اقامت و تابعیت این شود را اخذ کنند. برای این کار متقاضی باید یک کسب و کار را در کشور ترکیه راه اندازی کند که حداقل 5 نفر از شهروندان ترک در این شرکت استخدام ‌شوند. این شخص موظف است تا مدت 5 سال به دولت ترکیه ماليات پرداخت کند و تمام کارمندان خود را بیمه کند. در طی این 5 سال تمامی فعالیت‌های شرکت بسیار مهم هستند؛ چراکه پس از گذشت این 5 سال متقاضی می‌تواند اقامت در ترکیه را دریافت کند.

مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به ترکیه، ازدواج است که با این روش می‌توان تابعیت و اقامت دائم در کشور ترکیه را دریافت کرد. طبق قوانین ترکیه فردی که قصد دارد با شهروند ترک ازدواج کند، شهروند ترک باید بالای 18 سال داشته باشد؛ همچنین این زوج باید ثابت کنند که ازدواجشان حقیقی است  و با یکدیگر زندگی مشترک دارند. نکته بعدی این است که ازدواج آنها باید در کشور ترکیه به ثبت رسیده باشد. از دیگر مدارکی که زوجین باید به دولت ترکیه ارائه دهند، مسکنی برای زندگی زوجین، تمکن مالی مناسب هزینه‌های دو زوج و مدرک عدم سوء پیشینه است. چنانچه برای دولت ترکیه اثبات شود که دو زوج ازدواجشان صوری بوده و برای اخذ اقامت در ترکیه است، زوجین مرتکب جرم شده و حکم آنها جریمه‌های سنگین و حتی زندان است. اما به طور کلی در این روش فرد متقاضی اقامتی 3 الی 5 ساله دریافت می‌کند که اگر ازدواج آن تداوم داشته باشد، تابعیت ترکیه را به دست می‌آورد.

سخن پایانی

با اینکه در این مطلب  4 روش برای مهاجرت به ترکیه معرفی شد ولی روش‌های بیشتری برای این کار وجود دارد برای مثال مهاجرت از طریق پناهندگی که با توجه به نکات منفی که دارد در این مطلب ذکر نشده است. به طور کلی کشور ترکیه به دلیل داشتن آب و هوای عالی، جاذبه‌های گردشگری و هزینه پایین زندگی یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت به شمار می‌رود.

ثبت دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Admin
09 ژانویه 2020

ساعات فعالیت دانش آرتا

یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 10 صبح الی 6 بعد از ظهر آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشد.
توجه داشته باشید موسسه در روزهای شنبه تعطیل می باشد.

×

 

به دانش آرتا خوش آمدید

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× WhatsApp