جزییات افزایش عوارض خروج کشور 1403

جزییات افزایش عوارض خروج از کشور در سال 1403

عوارض خروج از کشور چیست؟

موضوعجزئیات
تعریف عوارض خروجمبلغی است که هر شخص برای خروج از کشور باید بپردازد و برای سفرهای هوایی، زمینی و دریایی اعمال می‌شود.
مبلغ عوارض سال ۱۴۰۳520 هزار تومان برای سفر اول، 50٪ افزایش برای سفر دوم و 100٪ برای سفرهای سوم و بیشتر.
افزایش نسبت به سال گذشته30٪ افزایش
معافیت‌هاخدمه پرواز و کشتی، دانشجویان (با فاصله بیش از ۳ ماه بین سفرها)، بیماران و جانبازان با مجوز شورای پزشکی، زائران اربعین (از طریق مرزهای زمینی)، و دارندگان گذرنامه سیاسی یا خدمت، معافیت دارند.
مقصد عوارض collectedبه حساب دولت، سازمان گردشگری و برای بازسازی و به‌سازی روستاهای مرزی استفاده می‌شود.
روش‌های پرداختشعب بانک ملی، سامانه و کارتخوان پرداخت الکترونیک سداد، سامانه سازمان امور مالیاتی، دستگاه ATM فرودگاه، اپلیکیشن‌ها

عوارض خروج از کشور (Departure Tax)، مبلغی‌ است که هر شخصی که از کشور خارج می‌شود، باید به دولت بپردازد. این عوارض برای سفرهای هوایی، زمینی و دریایی محاسبه می‌شود و پرداخت آن، حتی برای افراد زیر دو سال نیز ضروری است. البته باید بدانید استثنائاتی هم در مورد عوارض خروج از کشور وجود دارد. مبلغ عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۳ در بودجه مصوبه مجلس برای هر کدام از گروه‌های خاص، تعیین شده که نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است.

عوارض خروج از کشور برای هر نفر در سال جاری در سفر اول 520 هزار تومان تعیین شده است. برای سفر دوم به میزان 50 درصد و سفر های سوم و بیشتر به میزان 100 درصد افزایش یافته است. عوارض خروج از کشور برای هرنفر در سال گذشته در سفر اول 400 هزار تومان بود.
 
چه کسانی از پرداخت عوارض خروج از کشور معافند؟
 
خدمه پرواز و خدمه کشتی‌های تجاری و مسافربری، دانشجویانی که مجوز تحصیل در کشور دیگری را داشته باشند ، از پرداخت این عوارض معاف هستند نکته مهم این است که بین رفت‌وآمدهای دانشجویان باید بیشتر از ۳ ماه فاصله باشد.
 بیماران و جانبازانی که با استفاده از مجوز شورای پزشکی برای درمان به خارج از کشور سفر می‌کنند، از پرداخت عوارض خروج معاف هستند. در چنین شرایطی، عوارض خروج از کشور همراه بیمار نیز شامل ۴۰ تا ۶۰درصد تخفیف می‌شود.
طبق مصوبات مجلس، زائرین اربعین مطابق تاریخ تعیین شده در این قانون که از مرزهای زمینی به مقصد عراق از کشور خارج می‌شوند، از پرداخت عوارض خروج معاف هستند.
 
معافیت سایر افراد از پرداخت عوارض خروج ،افرادی که گذرنامه سیاسی یا خدمت داشته باشند یا مقیم یک کشور دیگر باشند و از وزارت کار و امور اجتماعی ویزای کار داشته باشند، لازم نیست عوارض خروج را پرداخت کنید. عوارض خروج تا چند سال پیش به حساب شهرداری واریز می‌شد، اما پس از مصوبه بهمن ماه سال ۱۳۹۸، این عوارض با عنوان مالیات خروج از کشور از مسافران دریافت و به حساب دولت واریز می‌شود.
 
بخش کوچکی از مبلغ عوارض خروج از کشور به سازمان گردشگری پرداخت می‌شود و بخش دیگری هم برای بازسازی و به‌سازی روستاهای مرزی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
از چه روش‌هایی می‌توان عوارض خروج را پرداخت کرد؟
 
1. از طریق شعب بانک ملی ایران
2. از طریق سامانه پرداخت الکترونیک سداد
3. با کارتخوان پرداخت الکترونیک سداد
4. سامانه سازمان امور مالیاتی
5. در فرودگاه با دستگاه ATM
6.  با اپلیکیشن ها

مشاوره تخصصی دانش آرتا

مشاوره مهاجرتی که هر قدم شما را به مقصدی مطمئن  نزدیک‌تر می‌کند!

مشاوره تخصصی دانش آرتا

مشاوره مهاجرتی که هر قدم شما را به مقصدی مطمئن  نزدیک‌تر می‌کند!

ثبت دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرونده های موفق

مقالات مرتبط

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

مقالات مرتبط

🧮 محاسبه شانس پذیرش

موسسه مهاجرتی

دانش آرتا

کارای مهاجرتت رو با مشاوره رایگان ما شروع کن

×

 

به دانش آرتا خوش آمدید

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× WhatsApp